De Klussenier Fred Verlaan

De Klussenier Fred Verlaan
De Klussenier Fred Verlaan

Noordeinde 72
2742 AC Waddinxveen

Dien uw aanvraag in »

0182 61 13 73
06 2181 7889
f.verlaan@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24392211

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben De Klussenier Fred Verlaan uit Waddinxveen. Particulieren en bedrijven uit Waddinxveen en omgeving kunnen bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen en verbouwingen.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de bouw en dan met name in de installatie branche. Dit heeft mij erg veel ervaring opgeleverd wat ik weer gebruikte om in mijn vrije tijd verbouwingen en kleinere klussen bij familie en bekenden te doen. Nu werk ik al jaren met veel plezier als Klussenier waardoor ik mezelf heb ontwikkeld tot een nog bredere vakman.

Voor het plaatsen van een keuken, badkamer of toilet kunt u prima bij mij terecht. Ik verzorg de complete verbouwing, ook het loodgieters- en tegelwerk. Maar ook voor het realiseren van een aanbouw, timmerwerk, het plaatsen van een dakkapel of VELUX dakraam, isolatiewerk en werkzaamheden in uw tuin bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor iedere verbouwing of kleinere klus mag u erop rekening dat ik alles verzorg. Dat begint al met uw wensen uitwerken in een vrijblijvende offerte en eventueel de levering van het materiaal. Desgewenst ga ik met u mee naar de leveranciers om te bekijken wat er mogelijk is in uw situatie. Daarnaast verzorg ik natuurlijk ook de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Mocht het efficiënter zijn om een derde partij in te huren, dan zal ik dit ook verzorgen. Zo heeft u alleen mij als aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een professionele vakman die u kan helpen bij het realiseren van uw verbouwing? Neem gerust telefonisch of per mail contact op om uw mogelijkheden door te spreken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Waddinxveen op www.klusbedrijfverlaan.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Waddinxveen voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Dakkapel plaatsen

Beoordelingen van klanten

absoluut geen spijt Fred ingehuurd te hebbenYvette uit Waddinxveen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...